دکتر میشل کاستلمن در شماره ی ژوئن 2001 نشریهFamily circle مقاله ای با نام (تقویت سیستم ایمنی)دارد که در آن می نویسد: انواع میوه و سبزیجات تازه و . غذاهای گیاهی هستند، که دارای سلو بالا و سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین AوCو Eوماده معدنی سلنیوم می باشند این آنتی اکسیدان ها، خطری را که رادیکال های آزاد ایجاد می کنند کاهش می دهند و کار سیستم ایمنی را آسانتر و به پیشگیری از بیماری های قلبی، سرطان و سکته کمک می کنند. مزیت انواع سبزیجات تازه و میوه به طرز شگفت آوری توسط دکتر گلادیس بلوک، در دانشکده ی بهداشت عمومی دانشگاه برکلی کالیفرنیا نشان داده شده است، وی 156 تحقیق را که ارتباط میان رژیم غذایی با احتمال ابتلا به انواع سرطان را نشان می داد بررسی کرد و دریافت در هر تحقیقی که مصرف میوه و سبزیجات افزایش یافته است خطر سرطان کاهش پیدا کرده و توصیه می دهد" این قانع کننده ترین دلیلی است که علم واگیرشناسی می تواند ارائه کند. سبزی ها و میوه ها مواد خاصی دارند که برای مقابله با سرطان ها و بیماری های قلبی و حوادث مغزی عروقی، به سیستم ایمنی کمک می کند. همچنین 78%از202 تحقیقی که درباره ی ارتباط میان سرطان و میوه و سبزیجات انجام شده نشان می دهد که میوه ها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کنند. حتی نشریه ی (کالیفرنیا پرون بورد) رسماً اعلام می دارد که موسسه ی ملی سرطان اعلام کرده است که هرکس باید روزانه 20 تا 30 گرم سلو مصرف کند تا از خطر بیماری های سرطانی و قلبی در امان بماند. این مقدار سلو معادل حدود 5 وعده یا بیشتر سبزی و میوه در روز است! این اثر شگفت انگیز که در سبزیجات به اثبات رسیده است از عوامل مختلفی نشات می گیرد در واقع می توان گفت ترکیبات و خواص متنوعی در این گیاهان وجود دارد که منجر به چنین نتیجه ی درخشانی می شود. به عنوان مثال

ادامه مطلب

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

serviskhab24 طراحی سایت دیجی تاپ بیست - djtopbist بلاگ نقره ای I U... غاتي پاطي پیکاسو هنر Anatomy Time