دکتر میشل کاستلمن در شماره ی ژوئن 2001 نشریهFamily circle مقاله ای با نام (تقویت سیستم ایمنی)دارد که در آن می نویسد: انواع میوه و سبزیجات تازه و . غذاهای گیاهی هستند، که دارای سلو بالا و سرشار از آنتی اکسیدان ها از جمله ویتامین AوCو Eوماده معدنی سلنیوم می باشند این آنتی اکسیدان ها، خطری را که رادیکال های آزاد ایجاد می کنند کاهش می دهند و کار سیستم ایمنی را آسانتر و به پیشگیری از بیماری های قلبی، سرطان و سکته کمک می کنند. مزیت انواع سبزیجات تازه و میوه به طرز شگفت آوری توسط دکتر گلادیس بلوک، در دانشکده ی بهداشت عمومی دانشگاه برکلی کالیفرنیا نشان داده شده است، وی 156 تحقیق را که ارتباط میان رژیم غذایی با احتمال ابتلا به انواع سرطان را نشان می داد بررسی کرد و دریافت در هر تحقیقی که مصرف میوه و سبزیجات افزایش یافته است خطر سرطان کاهش پیدا کرده و توصیه می دهد" این قانع کننده ترین دلیلی است که علم واگیرشناسی می تواند ارائه کند. سبزی ها و میوه ها مواد خاصی دارند که برای مقابله با سرطان ها و بیماری های قلبی و حوادث مغزی عروقی، به سیستم ایمنی کمک می کند. همچنین 78%از202 تحقیقی که درباره ی ارتباط میان سرطان و میوه و سبزیجات انجام شده نشان می دهد که میوه ها و سبزیجات از سرطان پیشگیری می کنند. حتی نشریه ی (کالیفرنیا پرون بورد) رسماً اعلام می دارد که موسسه ی ملی سرطان اعلام کرده است که هرکس باید روزانه 20 تا 30 گرم سلو مصرف کند تا از خطر بیماری های سرطانی و قلبی در امان بماند. این مقدار سلو معادل حدود 5 وعده یا بیشتر سبزی و میوه در روز است! این اثر شگفت انگیز که در سبزیجات به اثبات رسیده است از عوامل مختلفی نشات می گیرد در واقع می توان گفت ترکیبات و خواص متنوعی در این گیاهان وجود دارد که منجر به چنین نتیجه ی درخشانی می شود. به عنوان مثال
ادامه مطلب
درباره این سایت